Happy Socks slaat Snoop Dogg aan de haak

Gepubliceerd op 31 oktober 2014 door Natalia Tjurina
Happy Socks slaat Snoop Dogg aan de haak

snoop

De sokkenmeesters van Happy Socks wisten Snoop Dogg te strikken voor een fonkelnieuwe limited edition collectie. Het resultaat is helemaal 'Snoop Doggy Dogg Style'!

Wie dacht dat Snoop Doog enkel kon rappen en jointjes rollen heeft het goed mis. Er schuilt zowaar een artistieke ziel in de man en niet enkel op muzikaal vlak! Van tijd tot tijd durft de rapper namelijk met verf en doek te experimenteren. Zo verkocht hij in februari nog een Versace-geïnspireerd schilderij voor zo'n 10 200 dollar. "Schilderen laat me toe om bepaalde emoties te verkennen die ik niet in mijn muziek of in het acteren kwijt kan," bekent Snoop.

Het is die passie voor beeldende kunst die hem samenbracht met Happy Socks oprichters Viktor Tell en Mikael Söderlindh. Het sokkenlabel besloot de handen in elkaar te slaan met Cashmere Agency – het creatief team achter de rapper – en Snoop een extra platform toe te reiken voor zijn creatieve uitlatingen. Daaruit ontsprong niet alleen een exclusieve collectie sokken, maar ook een kortfilm. In 'The Art of Inspiration' zien we de rapper in volle glorie aan het werk zien in zijn atelier. Bekijk hier de teaser:

https://www.youtube.com/watch?v=Xj6J79QaOYc

Snoop ontwierp samen met het Happy Socks team 3 paar limited edition sokken waarin hij zijn veelzijdige karakter verkent en koos daarbij de toepasselijke namen 'Gin & Juice', 'Painter' en 'Stripes & Plants'.

snoop3

De sokken worden vanaf november verkocht, zowel afzonderlijk (€10) als in een exclusieve boxset (€29,95). Meer info op www.happysocks.com

Natalia Tjurina