Hype van het moment: Chanel sneakers

Geüpdatet op 23 april 2019 door Anne Poelmans
Hype van het moment: Chanel sneakers

opening chanel sneakers

Enkele seizoenen geleden bestonden ze enkel in very limited edition maar nu kan iedereen ze krijgen: de sneakers van Chanel. De collectie spotten we reeds op het defilé herfst/winter 2014/15 in het imposante decor van een supermarkt en ligt nu ook daadwerkelijk in de winkels. Chanel-winkels welteverstaan. Bekijk hier de volledige collectie: 

Voor Karl Lagerfeld is het belangrijk dat de sneakers er luxueus uitzien, dat ze telkens die typische sportieve zool hebben en dat de schoen past bij de codes van het huis. Op de schoenzool van de sneaker kan je telkens de iconische letters c vinden. Liefhebbers kunnen de schoen kopen in het hoge of lage model en moeten kiezen uit 20 verschillende kleuren en materialen.

Te koop bij Chanel Brussel of Antwerpen, of bij Colette in Parijs.

Beige-tweed,-suede,-PVC-and-rubber-sneaker_Basket-en-tweed-beige,-daim,-PVC-et-caoutchouc Black-tweed,-leather-and-rubber-sneaker_Basket-noire-en-tweed,-cuir-et-caoutchouc Black-tweed,-leather-and-rubber-sneaker-Basket-noire-en-tweed,-cuir-et-caoutchoucGrey-tweed,-leather,-PVC-and-rubber-sneaker_Basket-en-tweed-gris,-cuir,-PVC-et-caoutchouc Grey-tweed,-leather,-PVC-and-rubber-sneaker-Basket-en-tweed-gris,-cuir,-PVC-et-caoutchoucMulticoloured-tweed,-leather-and-rubber-sneaker_Basket-en-tweed-multicolore,-cuir-et-caoutchouc Multicoloured-tweed,-leather-and-rubber-sneaker_Basket-multicolore-en-tweed,-cuir-et-caoutchouc Multicoloured-tweed,-leather,-PVC-and-rubber-sneaker_Basket-en-tweed-multicolore,-cuir,-PVC-et-caoutchoucOrange-tweed,-suede-and-rubber-sneaker_Basket-orange-en-tweed,-daim-et-caoutchouc Pink-and-white-tweed-and-rubber-sneaker_Basket-en-tweed-rose-et-blanc-et-caoutchouc Pink-tweed,-suede,-PVC-and-rubber-sneaker_Basket-rose-en-tweed,-daim,-PVC-et-caoutchoucRed-and-green-tweed,-leather-and-rubber-sneaker_Basket-en-tweed-rouge-et-vert,-cuir-et-caoutchouc White-tweed,-leather-and-rubber-sneaker_Basket-blanche-en-tweed,-cuir-et-caoutchouc