Raf Simons opent pop-up in Antwerpen

Geüpdatet op 23 april 2019 door Christin Ho
Raf Simons opent pop-up in Antwerpen

[caption id="attachment_48357" align="aligncenter" width="444"]rafsimons1 Foto: Interview magazine[/caption]

Modeontwerper en creatief directeur van Dior, Raf Simons, popt up in Antwerpen. Tot en met 4 oktober kan je terecht bij In the name of.

De Lange Gasthuisstraat is een pareltje rijker. Samen met modefotograaf Willy Vanderperre, commercieel directeur Charlotte Arts en CEO Bianca Quets-Luzi ging Raf Simons op zoek naar het ideale pand voor de collectie 'Raf Simons X Sterling Ruby'.

Voor de herfst-wintercollectie van 2014 werkte de designer samen met de Amerikaanse kunstenaar Ruby.  Geen tijdelijke collaboratie zoals er al zoveel zijn gepasseerd, maar eentje dat continue een vervolg krijgt. Tot begin deze week werd er elke maandag een nieuwe item toegevoegd aan inthenameof.be. Snelle modeshoppers of kunstliefhebbers kregen de kans om exclusieve items te kopen, die elke week werden vervangen door een nieuw kledingstuk.

rafsimons5
Foto: Willy Vanderperre

Raf Simons is grote fan van Sterling Ruby, een pop-up store was dan ook de volgende logische keuze. Van elk kledingstuk zijn er slechts enkele stuks gemaakt. Bovendien zijn er enkele kunstwerken geïnstalleerd van Ruby in het pand van 1000 m². Groot genoeg zodat iedereen ook kan genieten van goede beats van bekende dj's achteraan in de winkel.

rafsimons6
Foto: Joris Herregods

In juni ontving Raf Simons nog de prijs voor beste internationale designer uitgereikt door de Council of Fashion Designers van Amerika.

LEES OOK: Raf Simons en Tim Coppens in de running voor prestigieuze modeprijs

In the name of
Lange Gasthuisstraat 18
2000 Antwerpen