Alsjeblieft, dit zijn de mooiste platte schoenen voor de herfst

Gepubliceerd op 25 september 2023 door Lisa Aelvoet Foto’s: Launchmetrics
Alsjeblieft, dit zijn de mooiste platte schoenen voor de herfst

De bladeren kleuren oranje, de temperatuur daalt en de pumpkin spice latte maakt een triomfantelijke terugkeer. Je raadt het al: het is herfst! Speciaal voor jou selecteerden we de mooiste platte schoenen die voorbestemd zijn om jouw herfstfavorieten te worden. Dus berg die sandalen maar op!

Ben je op zoek naar het perfecte paar waarmee je stijlvol voor de dag komt en waar je je toch 100% comfortabel in voelt? Met deze platte schoenen wandel jij zonder problemen de herfst in.

1. Loafers van Jonak

Dé tijdloze platte schoenen die elke herfst opnieuw terugkomt is de loafer. Het loont dan ook om te investeren in een kwaliteitsvol paar waar je jaren van kan genieten. De zilveren gesp op dit paar loafers van het Franse Jonak voegt een elegante touch toe, très Parisienne.

jonak loafers
Davos Loafers van lakleer, Jonak via De Bijenkorf

Shop hier

2. Sneakers van Onitsuka Tiger

Waar de kanariegele Mexico 66-sneakers van het Japanse Onitsuka Tiger afgelopen zomer de spotlights steelden, is het deze herfst tijd voor hun zilveren broertjes om te shinen. Metallic-kleuren zijn dit najaar helemaal hip en dit paar past dan ook volledig in het plaatje.

sneakers-platte-schoenen-herfst
Mexico 66-sneakers, Onitsuka Tiger

Shop hier

3. Cowboylaarzen van Ganni

De cowboylaars is momenteel een hit op festivals en belooft ook doorheen de herfst populair te blijven. Deze veelzijdige schoen staat mooi onder zowel een jurk, rok als broek wat hem de perfecte kompaan maakt voor herfstige uitjes.

cowboylaarzen-platte-schoenen-herfst
Kniehoge cowboylaarzen, Ganni

Shop hier

4. Mary-Janes van Massimo Dutti

Wat de Mary-Jane onderscheidt van de doorsnee ballerina zijn een of meerdere enkelbandjes. Dit lederen paar van Massimo Dutti staat beeldig onder een rokje met grijskleurige sokjes.

mary-janes-platte-schoenen-herfst
Lederen Mary-Janes, Massimo Dutti

Shop hier

5. Ballerina’s van ARKET

De ballerina's van ARKET bestaan voor 100% uit zacht leder en komen er in verschillende kleuren zoals zwart, roze, zilver en goud. Deze slangleren versie voegt wat extra pit toe aan je outfit en  belooft met zijn herfstige kleuren mooi op te gaan in het herfstbed van knisperende oranjerode bladeren.

Ballerinas-arket-platte-schoenen-herfst
Lederen ballerina's, ARKET

Shop hier