How to: de crop top in 5 regels

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
How to: de crop top in 5 regels

Zoom op de crop top, een trend die heel wat vrouwen onterecht doet huiveren. Niets voor jou? Enkel voor uitgemergelde poppetjes? Back to the Spice Girls? Niet noodzakelijk, volg deze 5 tips en overleef de trend in stijl: 

Je buik staat niet gelijk aan je navel! In de jaren negentig konden afgetrainde popsterren hun broek niet laag genoeg laten zakken, anno 2016 mag die weer de hoogte in. Bedoeling is je middenrif (de plek net onder je ribben) bloot te geven, je navel mag netjes verpakt blijven: veel minder confronterend en een pak eleganter. Crop Top 1

1/
Een korte top roept bij velen het beeld van een piepjonge tiener op, jij wil er niet bij lopen als een verjaarde wanhopige die haar jonge jaren maar niet kan loslaten. Nochtans kan je dat idee vermijden met één simpele regel: een jonge bovenkant vraagt om een klassieke onderkant. Een geklede broek, een kokerrok, een androgyne broek: ze geven de crop top een volwassen, elegante en toch sexy toets.

crop top 2

2/
Beschik je niet over een wespentaille? Newsflash: je bent bijlange de enige niet! Menig rondere ster waagde zich reeds aan de crop top en kwam er toch zonder kleerscheuren uit. Een strakke kokerrok in stevige stof blijkt je beste vriend in zo’n geval: het accentueert je vrouwelijke vormen en zorgt voor een platte onderbuik.

Crop Top 3

Toch niet helemaal op je gemak? Voeg een mantel toe, wen aan de complimentjes die je krijgt en laat hem na een uurtje alweer achter aan de kapstok…

crop top 4

3/
Print op print: tegenwoordig zijn combi’s aan de orde van de dag. Probeer een  top in dezelfde print of kleur als je broek of rok te scoren voor een mooi totaalplaatje.

Crop Top 4

4/

Durf! Hoe hard het horror etiket van nineties pop ook aan de crop top kleeft, tegenwoordig staat het een geklede look absoluut niet in de weg.

crop top 5