Wishlisted: de eerste collectie van Rihanna is vanaf nu te koop

Gepubliceerd op 24 mei 2019 door Laura Stynen
Wishlisted: de eerste collectie van Rihanna is vanaf nu te koop

De eerste Fenty-collectie is er!

De fans die hun e-mailadres hadden achtergelaten op nog steeds lege website, kregen afgelopen woensdag de allereerste Fenty nieuwsbrief in hun mailbox. Daarin zat de campagne video en het verlossende nieuws: de collectie is vanaf vrijdag 23 mei te koop. Helaas - of net niet - moet je daarvoor naar Parijs afzakken. Daar huist nog tot en met 2 juni een pop-up shop. Geen zin in een trip naar de Franse hoofdstad? Markeer dan woensdag 29 mei in je agenda, vanaf dan is de collectie ook online verkrijgbaar.

See now, buy now dus, en dat is precies zoals Rihanna het wil. "Een lijn zoals deze ontwikkelen met LVMH is een ongelooflijk speciaal moment. Meneer Arnault (CEO van LVMH) heeft me de kans gegeven om een modehuis te ontwikkelen in het luxesegment zonder enige artistieke grenzen. Ik kan me geen betere partner inbeelden," zo liet ze vorige week al weten. De collectie bevat kleding, schoenen en accessoires. In de eerste plaats richt ze zich tot vrouwen, maar verschillende stuks zijn uniseks. Ook RiRi's bff Olivier Rousteing, creatief directeur van Balmain, shopte er na de opening al gretig op los.

De eerste beelden van de collectie deden bij trouwe fans een belletje rinkelen. Wie de afgelopen maanden goed had opgelet, kon al verschillende Fenty items spotten. Niet alleen met de mysterieuze zonnebril, maar ook in het denim pak, schoenen en blazerjurk van haar collectie was Rihanna al in het openbaar verschenen. Bovendien is de ster enkele maanden geleden in het geniep naar Londen verhuisd om zich volledig op haar modehuis te concentreren. Toen ook dat nieuws aan het licht kwam, meenden verschillende fans op Twitter dat Queen Elisabeth stilaan moet vrezen voor haar troon...

Lookbook

Van basic t-shirts, hemden en denim tot volledige kostuums, blazerjurken en een omkeerbare parka: dit zijn alle beelden van de allereerste Fenty-collectie.