ELLE x Graanmarkt 13 nodigen uit voor exclusieve shopping night

Gepubliceerd op 20 juni 2018 door Marjolijn Vanslembrouck
ELLE x Graanmarkt 13 nodigen uit voor exclusieve shopping night

Op zaterdag 7 juli organiseert de Antwerpse concept store Graanmarkt 13 opnieuw een soldendag, waarop ze tweedehandsstukken van hun klanten verkopen. ELLE mag 150 lezers/lezeressen uitnodigen voor een exclusieve presale-avond op vrijdag 6 juli.

Vorig jaar beslisten Ilse Cornelissens en Tim Van Geloven van de Antwerpse concept store Graanmarkt 13 uit het klassieke modesysteem te stappen. Sindsdien concentreren ze zich voluit op labels die op een duurzame manier met mode bezig zijn, labels met een verhaal en respect voor het vak, de materialen en de medewerkers. Ook in het helse tempo van de (pre)seizoenen weigeren ze nog langer mee te gaan. “De winkel is in constante beweging, afhankelijk van het weer hangen we andere stukken in de rekken.”

Ook de soldenperiode wordt anders aangepakt. Op zaterdag 7 juli, tijdens het eerste weekend van de officiële solden, halen Tim en Ilse de winkel leeg en verkopen ze tweedehandsstukken van klanten. Van 29 juni tem 5 juli kunnen zij kleren die ze wensen te verkopen in de winkel binnenbrengen en als die op 7 juli verkocht worden, krijgen ze een aankoopbon. Uiteraard moeten de tweedehandsstukken binnen het DNA en concept van Graanmarkt 13 passen. Merken die sowieso scoren: Dries Van Noten, Céline, Marni, Isabel Marant, Sofie d'Hoore, Golden Goose, Acne, Ganni en veel, veel meer.

Omdat we het heel vriendelijk vroegen, mogen wij honderdvijftig (75 x 2) lezeressen uitnodigen voor een presale-avond ‘curated by ELLE’, op vrijdagavond 6 juli. Uit het aanbod selecteerde onze styliste unieke stukken die die avond in de B&B en het appartement te koop zullen zijn. Bovendien worden jullie verwend met lekkere drankjes en hapjes van Seppe Nobels, chef in het bekroonde groentenrestaurant onder de winkel. Wat zeggen we dan? Dank u, ELLE! Inschrijven via onderstaande link.