Shocking: er bestaan nu ook overknee Uggs

Gepubliceerd op 28 januari 2018 door Jolien
Shocking: er bestaan nu ook overknee Uggs

Net wanneer je dacht alles gezien te hebben, komen wij met een nieuwtje waar je staal van achterover valt!

Eerlijk? Wij zijn geen grote fan van het merk UGG. Niet alleen zijn ze al héél lang uit de mode, ook voegen ze absoluut niets toe aan je outfit. Als kers op de taart kwam het merk ook al enkele keren in een negatief daglicht doordat het verwikkeld geraakte in een zaak rond dierenmishandeling. Net daarom vielen we bijna van onze stoel toen we een blik opvingen van de nieuwste UGG-variant: het overknee exemplaar. Say what?! Jep, en als je het ons vraagt, staan ze samen met Crocs op nummer één van 's werelds lelijkste schoenen.

Hoe is dit kunnen gebeuren?

De overknee UGGs resulteerden uit een collab tussen UGG en het coole Franse label Y/Project. Die laatste wilde graag de meest herkenbare schoen uit de geschiedenis 'herwerken'. Daarmee willen ze de unieke geschiedenis van het merk vieren. (En dat kon niet gewoon met een taart en kaarsjes, nee?)

Tast maar diep in je buidel!

Als je het prijskaartje van een standaard paar UGGs kent, word je al lijkbleek bij de gedachte aan hoeveel deze overknee exemplaren kosten. En gelijk heb je. Voor deze laarzen betaal je tussen de 300 en 1400 dollar, omgerekend zo'n 240 en 1130 euro.

Leuke afsluiter: ze zijn ook verkrijgbaar voor mannen! Noooooooo!

Psst, lees ook: Bizarre trend: draag jij binnenkort de thong jeans?