Tutu Chic opent pop-up in Wijnegem Shopping Center

Gepubliceerd op 24 december 2017 door Jolien
Tutu Chic opent pop-up in Wijnegem Shopping Center

Yay: Wijnegem Shopping Center krijgt er een fantastische winkel bij! 

Fans van het Belgische modelabel Tutu Chic maken spontaan een vreugdedansje, want ontwerpster Freya Poppe komt opnieuw met een fantastisch project. Tijdens de twee gezelligste maanden van het jaar opent ze een pop-up in Wijnegem Shopping Center.

Vanaf nu kan je de creaties van Freya dus ook in het leukste shopping center van Vlaanderen bewonderen. Maar dat is niet alles! Eveneens is er een plekje vrijgehouden voor de freak shakes, de Tutu Gin en de Tutu Dors collectie. En ook voor coffee lovers is dit dé hang-out spot om hun twee liefdes, fashion en koffie, te combineren. The full monty dus!

Zin om eens binnen te springen en je onder te dompelen in de 'la vie en rose'-wereld van Freya Poppe? Dan doe je dat voor 31 januari! Je vindt de winkel op de tweede verdieping tegenover H&M.

tutu_chic_pop_up_winkel_wijnegem

Extraatje!

Tutu Chic deed ook een collab met Cho'clair! Cho what? Deze op en top Belgische lekkernij combineert het uitzicht van een eclair met de smakelijke verleiding van een praline. Een match made in heaven als je het ons vraagt! Niet alleen lijken deze chocolade kunstwerkjes recht uit een Parijse patisserie te komen, ook zijn ze oh-zo-lekker! Koop zelf een doosje via de webshop of in de winkel van het Wijnegem Shopping Center.

tutu_chic_chocolade_pop-up_winkel_fashion_mode

Lees ook: Yes: Tony's Chocolonely komt met glühwein chocolade