Handig: River Island brengt jas uit die ook slaapzak is

Geüpdatet op 7 oktober 2017 door Jolien
Handig: River Island brengt jas uit die ook slaapzak is

Kan jij overal dutten? Dan is deze jas echt iets voor jou!

Nu de koude winterdagen stilletjes aan het land besluipen, is het nog moeilijker om 's morgens je heerlijk warme bedje te verlaten. Bij River Island moet een koudeschrik hetzelfde hebben gedacht, want daar kwamen ze met een geniaal idee. Waarom je jas en je dekbed niet in elkaar verwerken? Volgens ons een topidee! Maar hoe ziet dat er fashiongewijs uit? Ook niet slecht moeten we toegeven.

Een jas met een afneembare slaapzak? Tegenwoordig kan je het zo gek niet bedenken of het bestaat écht! Vanaf nu kan je dus overal gezellig een dutje doen. Op de trein, de bus, het park, de auto,... De fashionable slaapzakjas is verkrijgbaar in het roze en khaki en dankzij z'n gewatteerde stof biedt hij je heel wat warmte tijdens de ijskoude winterprikjes. Enkel jammer dat deze multifunctionele jas niet te koop is voor een prikje... Je moet zo'n 242 euro neertellen om je 'dekbed' mee te zeulen naar het werk.

River Island inspireerde de jas op een gelijkaardig model dat vorig jaar door een non-profitorganisatie werd ontworpen. Empowerment Plan schenkt slaapzakjassen, gemaakt uit speciaal isolatiemateriaal, aan daklozen om hen warm te houden tijdens de moeilijkste maanden van het jaar. Wil dit mooie initiatief steunen? Dan kan je altijd een schenking doen via de website!

Lees ook: Fashion trend: broeken zonder kruis