Deze designer sample & stock sales mag je niet missen!

Geüpdatet op 6 Oktober 2017 door Jolien
da designer_sample_stock_sales_shopping_data_agenda

Ben jij ook verzot op designerkleding maar is je portefeuille net iets te klein om deze dure items te vergoeden? Ga dan naar deze sample & stock sales! 

Fashion lovers opgelet! Neem je agenda erbij en noteer er deze data in en ga aan de haal met prachtige designerstuks aan een klein prijsje!

sample_stock_sales_antwerpen_shoppen

Claska Stocksale

Op donderdag 12 en vrijdag 13 oktober kan je in Antwerpen Belgische knitwear op de kop tikken van het prachtige merk Claska. Tip: Vergeet zeker geen cash geld mee te nemen.

Adres: Arenbergstraat 23, 2000 Antwerpen

1/

stock_sample_sale_shoppen

Sample/Stock Sale Brand'it Fashion

Brand'it Fashion heeft een merkenportefeuille om U tegen te zeggen. For Love & Lemons, Rails, OneTeaspoon, Misha en Bronx & Banco zijn enkele van de merken die ze vertegenwoordigen. Van 9 tot 11 november kan jij er heen om sample stuks aan een flinke korting te scoren!

Adres: Léon Bekaertlaan 26, 9880 Aalter

2/

stock_sample_sale_kopen_shoppen

La Fille d'O Stocksale

Het eigenzinnige lingeriemerk La Fille d'O doet een stockverkoop van 6 tot en met 12 november in Antwerpen. Waag je kans om enkele mooie setjes te kopen aan een mooie prijs!

Adres: Kasteelpleinstraat 64, 2000 Antwerpen

3/

stock_sample_sales_shoppen_shopping_designer

Stockverkoop Ann Demeulemeester

Van 8 tot en met 12 november moet je in Antwerpen zijn om designerstuks van Ann Demeulenmeester op de kop te tikken. Schoenen, accessoires, dames- en herenkledij, maar ook stoffen zijn er te koop.

Adres: Urban City, vierde verdieping, Ankerrui 9, 2000 Antwerpen

4/

stock_sample_sale_designer_shopping

Stockverkoop Dries Van Noten

Fans van Dries Van Noten reppen zich tussen 8 en 12 november naar Antwerpen. Designerkledij voor zowel mannen als vrouwen en accessoires kan je er scoren aan betaalbare prijzen.

Adres: Godefriduskaai 36, 2000 Antwerpen

Psst, lees ook: Geniaal: deze armband verbiedt je te shoppen

Bewaren

Bewaren