Deze designer sample & stock sales mag je niet missen!

Geüpdatet op 6 oktober 2017 door Jolien
Deze designer sample & stock sales mag je niet missen!

Ben jij ook verzot op designerkleding maar is je portefeuille net iets te klein om deze dure items te vergoeden? Ga dan naar deze sample & stock sales! 

Fashion lovers opgelet! Neem je agenda erbij en noteer er deze data in en ga aan de haal met prachtige designerstuks aan een klein prijsje!

sample_stock_sales_antwerpen_shoppen

Claska Stocksale

Op donderdag 12 en vrijdag 13 oktober kan je in Antwerpen Belgische knitwear op de kop tikken van het prachtige merk Claska. Tip: Vergeet zeker geen cash geld mee te nemen.

Adres: Arenbergstraat 23, 2000 Antwerpen

1/

stock_sample_sale_shoppen

Sample/Stock Sale Brand’it Fashion

Brand'it Fashion heeft een merkenportefeuille om U tegen te zeggen. For Love & Lemons, Rails, OneTeaspoon, Misha en Bronx & Banco zijn enkele van de merken die ze vertegenwoordigen. Van 9 tot 11 november kan jij er heen om sample stuks aan een flinke korting te scoren!

Adres: Léon Bekaertlaan 26, 9880 Aalter

2/

stock_sample_sale_kopen_shoppen

La Fille d’O Stocksale

Het eigenzinnige lingeriemerk La Fille d'O doet een stockverkoop van 6 tot en met 12 november in Antwerpen. Waag je kans om enkele mooie setjes te kopen aan een mooie prijs!

Adres: Kasteelpleinstraat 64, 2000 Antwerpen

3/

stock_sample_sales_shoppen_shopping_designer

Stockverkoop Ann Demeulemeester

Van 8 tot en met 12 november moet je in Antwerpen zijn om designerstuks van Ann Demeulenmeester op de kop te tikken. Schoenen, accessoires, dames- en herenkledij, maar ook stoffen zijn er te koop.

Adres: Urban City, vierde verdieping, Ankerrui 9, 2000 Antwerpen

4/

stock_sample_sale_designer_shopping

Stockverkoop Dries Van Noten

Fans van Dries Van Noten reppen zich tussen 8 en 12 november naar Antwerpen. Designerkledij voor zowel mannen als vrouwen en accessoires kan je er scoren aan betaalbare prijzen.

Adres: Godefriduskaai 36, 2000 Antwerpen

Psst, lees ook: Geniaal: deze armband verbiedt je te shoppen

Bewaren

Bewaren