Hebben: de Summerfestival sweater van O’Ren

Gepubliceerd op 9 juni 2017 door Isabelle
Hebben: de Summerfestival sweater van O’Ren

De festivalzomer is begonnen, ook in Belgische design ateliers. Het Antwerpse Summerfestival, dat op 1 en 2 juli doorgaat aan de Middenvijver op Linkeroever, slaat de handen in elkaar met O’Rèn voor een unieke collab.

O’Rèn staat bekend om haar leuke samenwerkingen en limited capsulecollecties. Trouw aan dat DNA, levert het Belgische label ook dit seizoen een heuse collector’s item in samenwerking met het Summerfestival. De “Let’s Start A Revolution” sweater straalt flower power en vrolijke boho vibes uit. “Het is dat gevoel van vrijheid dat ons inspireerde om de sweater te ontwerpen,” aldus Nathan Murillo, de ene helft van het designduo achter O'Rèn. “Vrijheid heeft voor ons alles te maken met zelfexpressie, weten waar je voor staat en voluit werk maken van je dromen.” Een filosofie waarop ook het Summerfestival, geïnspireerd door boho Ibiza, is gestuwd, een match made in heaven dus!

De sweater zal  voor 75 euro verkrijgbaar zijn op het festivalterrein tijdens het twee dagen durende festijn.

Meer info en tickets via Summerfestival.

summerfestival_2017_oren_sweater_collab_1 summerfestival_2017_oren_sweater_collab_2 summerfestival_2017_oren_sweater_collab_3