We love: het nieuwe old school Belgische tennislabel Vieux Jeu

Gepubliceerd op 24 mei 2017 door ELLE België
We love: het nieuwe old school Belgische tennislabel Vieux Jeu

Want waarom kan tenniskledij niet zowel praktisch als trendy zijn?

Het Belgische label Vieux Jeu wil daar verandering in brengen. Tennis is altijd een belangrijk onderdeel geweest van het leven van ontwerpster Claudia Storme: “De tenniswereld vormde altijd al een inspiratiebron voor mij. Naar mijn gevoel missen de sportcollecties een tenniscollectie met de flair en elegantie van vroeger.” Daarom ging ze zelf aan de slag en brengt ze nu een stijlvolle collectie op de markt waarmee je ook comfortabel kan tennissen.

Schermafbeelding 2017-05-23 om 20.34.13

Zomerse vibes

De prints zijn een mix tussen vrolijke motieven die doen denken aan zuiderse zomers en het lijnenspel van een tennisveld. Storme kiest voor haar collectie enkel voor de beste producten, zo maakt ze gebruik van hoogwaardige stoffen uit Italië en laat ze de collectie integraal produceren in Portugal. Daarnaast combineert ze fijn katoen met luchtige jersey in tijdloze kleuren als wart, wit en burgundy. Vieux Jeu wil sporty girls een unieke tennislook geven. Om die reden wordt elke collectie slechts in beperkte oplage gelanceerd.

Ontdek hier alvast de collectie:

Praktisch:

De eerste collectie is in beperkte oplage verkrijgbaar in de webshop of bij een aantal offline winkels. Zoek hier naar een winkel bij jou in de buurt.

PSSST: Wil je nog meer Belgisch shoppen? Ontdek dan hier onze favoriete Belgische verlovingsringen en de mooiste Belgische handtassen.

(Stagiaire Kirsten Van Elsen)