Wishlisted: de juwelen van Wildthings Collectables

Geüpdatet op 24 mei 2017 door ELLE België
Wishlisted: de juwelen van Wildthings Collectables

Accessoireliefhebbers die houden van stoere sierraden met een speelse touch kunnen vanaf nu hun hart ophalen bij het jonge Nederlandse juwelenmerk Wildthings Collectables.

Het label werd opgericht door Leanne Jacometti (27), een vrouw met veel ambitie en een grote liefde voor accessoires en verre culturen. Na een reis naar Bali wilde ze graag zelf juwelen ontwerpen. Eerst experimenteerde ze met sieraden voor zichzelf, pas later besloot ze om een eigen label op te richten. Nu ontwerpt ze haar eigen sieraden in haar atelier in Amsterdam, die later met de hand gemaakt worden in Bali.

For wild girls only

De juwelen van het Nederlandse merk zijn geïnspireerd op reizen over de hele wereld en zijn een unieke mix van stoerheid en speelsheid. Het gamma bestaat momenteel uit ringen, oorbellen, armbanden en kettingen. Alle juwelen zijn zowel beschikbaar in het zilver als verguld goud. Bovendien hoef je voor deze collectie helemaal niet té diep in je geldbuidel te tasten. De prijzen van de juwelen variëren immers van 12,50 euro tot 139,95 euro.

Ontdek hier alvast een aantal van de sieraden uit de collectie:

De collectie kan je op de kop tikken in de webshop of bij Wear in Leuven. 

PSST: met deze etnische juwelen straal je helemaal zomer uit! Liever iets neutraal? Deze minimalistische juwelen bewijzen dat ook subtiliteit kan schitteren.

(Stagiaire Kirsten Van Elsen)