Zes internationale influencers vertegenwoordigen Guess op de festivals

Geüpdatet op 24 mei 2017 door ELLE Partner
Zes internationale influencers vertegenwoordigen Guess op de festivals

Nu de zomer voor de deur staat, lanceert GUESS een digitale campagne om zijn lente-zomercollectie voor 2017 te promoten. En dat gebeurt in een vrolijke festivalsfeer!

Het project nodigt zes invloedrijke Europese blogsters uit om live verslag uit te brengen van de meest opwindende zomerfestivals: Giulia Gaudino uit Italië, Emelie Natascha Lindmark (Emitaz) uit Spanje, Kenza Sadoun (La revue de Kenza) uit Frankrijk, Xenia Van Der Woodsen (Xenia Overdose) uit Duitsland, Julia Kuczyńska (Maffashion) uit Polen en Lima Ché (Lima’s Wardrobe) uit België. Wat een buitenkans om door de lens van een Belgische blogster te kunnen meegenieten van een van de grootste muziekevents van het land.


Van april tot het einde van de zomer trekken de influencers naar internationale festivals zoals Coachella met zijn strandsfeertje, in Californië of Glastonbury met zijn boho vibes in Engeland. In hun koffer? Een selectie kledij van GUESS!

En dat brengt ons tot de vraag die op ieders lippen brandt: wat gaan ze dragen? Uit de lente-zomercollectie kozen ze stukken die een weerspiegeling zijn van hun eigen dynamiek. Het resultaat? Een subtiele stijlcombinatie die het huwelijk tussen mode en muziek belichaamt. Lima koos voor een look met hoog rockgehalte door zwart te combineren met wat 70’s vibes. Ze legt uit:
"Omdat de meeste festivals in de zomer plaatsvinden, draag ik graag lichte en comfortabele stukken. Ik vermijd laagjes omdat mijn outfit comfortabel moet blijven, en ik ga voor franjes, shorts, jumpsuits en kant. Ga maar eens kijken naar de collectie, ik ben er 100% zeker van dat het grote liefde wordt!"

Uiteraard wordt elke outfit aangevuld met een stuk in jeans, in de onvervalste geest van GUESS, wat zijn tijdloosheid nog maar eens bevestigt. "De collectie is heel vrouwelijk”, legt Lima uit. "En dat is precies wat ik van GUESS verwacht. Er zit wat boho in, en ook wat rock. Deze collectie heeft voor iedereen wel iets."


De fashionista’s werden verenigd in een filmpje waarin de filosofie van GUESS wordt ontsluiert. Zo konden de jonge beauties zich alvast voorbereiden op de festivalsfeer die ze deze zomer staat te wachten!

Ontdek alle looks op www.guess.eu. Beleef de sfeer van de festivals met de lente-zomercollectie voor 2017 van GUESS!