Belchique label O’Rèn opent pop-up in Antwerpen

Geüpdatet op 15 november 2019 door ELLE België
Belchique label O’Rèn opent pop-up in Antwerpen

Belgisch label O'Rèn opent een pop-up winkel op de Antwerpse Meir. 

Het merk, bekend om zijn sweaters met 'Belgique, Belchique' slogans, opent nu een tijdelijke shop. Je kan er terecht voor de fashionweek-collectie (There's no crying in fashion week!) en de gloednieuwe knitwear-collectie. Bonus: het vervolg op het Belgique, Belchique thema zal er voor het eerst getoond worden.

Chique patriotique?

O'Rèn werd opgericht door Michael Wauman en Nathan Murillo. Met dit label willen ze een draagbare en betaalbare mix van glamour en speelsheid brengen. Door te spelen met Franse woorden werden ze het uithangbord van de 'chique patriotique'. Wij willen allemaal liefde tonen voor ons Belgenlandje in deze prachtige sweaters:

Nathan Murillo vertelt: “Misschien wordt dit wel een soort van try-out voor een vaste winkel in Antwerpen. We kijken er alleszins naar uit om fans van ons merk samen te brengen onder één dak. Wie weet brengt ons dat ook weer op ideeën, want zo gaat dat gewoonlijk bij O’Rèn.

Praktisch: O'Rèn pop-up store, Meir 57, 2000 - Antwerpen, van 11 maart tot en met 8 april.

Ps. Kan je, net zoals wij, maar geen genoeg krijgen van statement mode? Bekijk dan deze it-stukken die je dit seizoen in je kast moet hebben. Mag het voor jou wat groener? Bekijk dan deze duurzame statement sweaters.

(Stagiaire Maaike Geys)