Exclusief: & Other Stories lanceert The Gift Shop

Geüpdatet op 23 februari 2017 door ELLE België
Exclusief: & Other Stories lanceert The Gift Shop

& Other Stories lanceert "The Gift Shop", een nieuw concept geïnspireerd op cadeauwinkels in musea en op festivals. Ze presenteren dit aan de hand van twee kortfilmpjes. 

"The Gift Shop" biedt een hele resem aan verschillende kledingstukken en objecten aan: zo kan jij je wereld organiseren en personaliseren.

Ebba Kettner, Brand Design bij & Other Stories, vertelt:
"Onze Gift Shop bevat een gamma van producten die met zorg zijn ontworpen en die de esthetiek van onze ateliers in Parijs en Stockholm weerspiegelen. Met twee kortfilmpjes nodigen wij u uit in onze ateliers. Alles, van papierwaren tot vakantiesouvenirs, ontstaat in de handen van de mensen die het maken."  

De ateliers van & Other Stories in Parijs en Stockholm hebben elk hun eigen collectie voor The Gift Shop ontworpen.

Atelier in Parijs

Sophie is creatief directeur voor & Other Stories. Ze transformeert haar ideeën naar originele creaties, bedacht voor het atelier in Parijs. De collectie ademt traditionele stijl uit met een nostalgisch kantje.

Atelier in Stockholm 

Julia is architect voor & Other Stories. Ze heeft een scherp oog voor detail waardoor ze een speciale sfeer creëert: een ideale ruimte om de collectie tentoon te stellen. De collectie is geïnspireerd op liefde. Dit uit zich in prints en kleuren die op een moderne en creatieve manier benaderd worden.

Praktisch: "The Gift Shop" is beschikbaar in alle & Other Stories-winkels en online vanaf maart.

(Maaike Geys via ELLE BELGIQUE, Julie Sacré)