Gigi en Bella Hadid lanceren België sweater

Geüpdatet op 15 november 2019 door Isabelle
Gigi en Bella Hadid lanceren België sweater

Laat alles vallen en sla meteen de coolste Belgische fanwear voor de Olympische Spelen in! Verrassend genoeg hebben we die te danken aan de zusjes Hadid. 

Niet dat ze bewust ons land viseren met hun vrolijke sweater. Topmodellen Gigi en Bella Hadid hebben zo'n iconische status bereikt dat ze besloten hun eigen merchandising uit te brengen. Het resultaat is een knalroze bandshirt en -sweater die hun fictieve wereldtournee aan de man brengt. Dat ze niet voor het minste muzikaal zijn, doet er even niet toe, absurde humor primeert nu eenmaal ten huize Hadid. (Groupie shirts zijn trouwens een gigantische trend deze zomer, ontdek hier hoe je ze draagt!)

Opvallend: de gezichten van beide zusjes kregen een Barbie make-over en -hier wordt het interessant voor ons- de namen Bella en Gigi werden samengetrokken tot "Bel-Gie". Ideaal dus om onze vaderlandsliefde te verkondigen. Ontdek de ontwerpen hier:

Hebben? Je scoort ze hier! Wist je trouwens dat de zusjes Hadid een serieuze link hebben met de Olympische Spelen? Het scheelde zelfs niet veel of Bella had dit jaar deelgenomen als één van de atleten voor het Amerikaanse team. Ontdek hier in welke discipline dat zou zijn geweest en waarom ze moest afhaken.