BEVESTIGD. Lady Gaga is het nieuwe gezicht van Versace

Gepubliceerd op 24 november 2013 door Ingeborg Deleye
BEVESTIGD. Lady Gaga is het nieuwe gezicht van Versace

 

VERSACE1$

 

Lady Gaga wordt het nieuwe gezicht van het Italiaanse modehuis Versace voor hun lente- en zomercollecties van 2014. Dat bevestigt het label zaterdag op Twitter. 

Gaga, niet om een extravagante outfit verlegen, kreeg een verrassend bescheiden Donatella-look aangemeten voor de eerste beelden van de campagne, van de hand van Mert Alas en Marcus Piggott. Net als Donatella Versace, het hoofd van het modehuis, heeft ze zeemeerminnenblond, steil haar met een strakke middenscheiding. Ze draagt een aansluitende, lavendelpaarse jurk, versierd met het handelsmerk van het huis, de leeuwenkop.

Het is geen verrassing dat Lady Gaga het gezicht van het huis wordt, gezien de wederzijdse bewondering. Gaga droeg een nummer op haar laatste plaat geheel op aan Donatella ('Artpop') en verkleedde zich al in de ontwerpster op een feestje in 2012. Versace, van haar kant, leende Gaga archiefstukken van het huis voor haar videoclip 'Edgy of Glory' en ontwierp àlle outfits voor de 'Born This Way'-tournee die Gaga in 2012 en 2013 deed.

Schermafbeelding 2013-11-24 om 10.56.28

Bron: Fashionista