LN/Knits opent pop-up store in Antwerpen

Gepubliceerd op 27 oktober 2013 door Ingeborg Deleye
LN/Knits opent pop-up store in Antwerpen

lnknits

LN/Knits, het knitwear label van de Antwerpse Ellen Kegels, gaat ook dit jaar acht weken lang offline en verhuist naar een pop-up shop in het hart van de stad. Je kan er de alpacawollen beanies, sjaals en andere accessoires tot en met 30 december 2013 voelen en passen. 

Het openingsweekend van de pop-up shop vindt plaats op zaterdag 2 en zondag 3 november, van 11u tot 18u. Daarna is de winkel tot en met 30 december dagelijks geopend op diezelfde uren. Je shopt er de ondertussen bekende beanies, sjaals en talloze accessoires uit de volledige LN/Beanies- en LN/Andes-collecties. Vanaf januari verhuist het wollige label weer naar de traditionele verkooppunten, 'open showroom' weekends bij Ellen thuis of de webshop.

Ondertussen ligt 'Goedgemutst' in de rekken, het eerste boek van de vrouw achter het merk. Met de tutorials in het boek kan je zelf aan de slag met (brei)naald en draad. Wie de bezige bij achter het boek, het label én de shop live aan het werk wil zien, kan naast de shop in de Volkstraat ook nog terecht op de Boekenbeurs. Op 1 november is ze er met haar breiende 'omaatjes', op 11 november geeft ze er een signeersessie.

Maar voor wie het allemaal wat minder arbeidsintensief mag zijn: de pop-up store met kant-en-klare knitwear vind je vanaf zaterdag 2 november op het volgende adres.

Volkstraat 66, 2000 Antwerpen
Meer informatie op de
website van LN/Knits