Topmodel Elise Crombez schrijft boek

Gepubliceerd op 2 Oktober 2015 door ELLE België
Topmodel Elise Crombez schrijft boekElise Crombez voor Dior
Elise Crombez voor Dior
Elise Crombez voor Dior

Elise Crombez verdedigt al jaren met succes de Belgische driekleur aan de top van de internationale modellenwereld. De West-Vlaamse schone schitterde de voorbije jaren in talloze campagnes, waaronder die van Prada, Ralph Lauren, Louis Vuitton en H&M, sierde de covers van de grootste modemagzines en liep mee in de catwalkshows van onder meer Chanel, Gaultier, Armani, Dior en Calvin Klein.  

Hoe Elise daarin slaagde, en vooral hoe ze haar lichaam in vorm houdt om het hectische modellenbestaan vol te houden, kan je nu nalezen in ELISE CROMBEZ - MODEL | YOUR BODY (Lannoo). In haar boek ontdek je hoe sporters, performers en modellen als Crombez aan de top van hun diverse disciplines hun lichaam verzorgen om zo elke dag weer het beste van zichzelf te kunnen geven.

Elise op de cover van ELLE in 2008
Elise op de cover van ELLE in 2008

In deze handleiding vind je verder oefeningen en praktische tips & tricks om zelf mee aan de slag te gaan en je leven en lichaam in balans te krijgen. Wil je dus ontdekken hoe Elise Crombez vanbinnen en vanbuiten in shape blijft, en je levensstijl ‘model-leren’ naar die van haar, schrijd dan als een topmodel naar de boekhandel. (AV)

Bekijk hier de ELLE shoot met Elise Cromez uit 2008