PFW: Welke locals moet je volgen?

Geüpdatet op 5 April 2016 door Sayrade Vandermeersch
PFW: Welke locals moet je volgen?Garancedore.fr
Garancedore.fr
Garancedore.fr

Coucou Paris! Als vierde & laatste op rij is ook Paris Fashion Week eindelijk begonnen. Volg deze vijf Parisiennes en je bent helemaal op de hoogte van alles wat 'en vogue' is.

1. Jeanne Damas

Schermafbeelding 2015-09-27 om 18.12.35

Jeanne Damas belichaamt de ideale Parisienne. Begonnen als blogger is ze nu de muze van onder andere Olivier Zahm en Jacquemus. Als model en actrice staat ze vaak in de schijnwerpers maar ook om haar stijl wordt ze aanbeden. Ondertussen heeft ze al collabs met Nathalie Dumeix, La Redoute en Reformation op haar palmares staan.

1/

2. Caroline de Maigret

Schermafbeelding 2015-09-27 om 18.25.46

Caroline de Maigret begon haar carrière in de Nineties als model, maar switchte daarna richting de muziek industrie en startte haar eigen record label op. Nu is ze helemaal terug als model en muze van Chanel's Karl Lagerfeld en meest recent Lancôme. Vorig jaar lanceerde ze als co-auteur de bestseller 'How To Be Parisian'.

2/

3. Julia Restoin Roitfeld

Schermafbeelding 2015-09-27 om 18.30.13

Julia is geboren met een neus voor mode als dochter van Carine Roitfeld, ex-Editor In Chief Vogue Paris. Met een thuisbasis zowel in New York als Parijs, is ze altijd op de juiste plek. Julia heeft sinds de geboorte van haar dochter Romy een succesvol online platform, Romy And The Bunnies, waar ze inspiratie en tips & tricks deelt voor moeders.

3/

4. Lou Doillon

Schermafbeelding 2015-09-27 om 18.26.38

Met een moeder als Jane Birkin kon het niet anders dan dat Lou Doillon zelf ook een stijlicoon zou worden. Haar stijl heeft die ongrijpbare Parijse 'je ne sais quoi' met een goede scheut Rock-'n-Roll. Lou maakt furore als model, actrice en momenteel vooral als muzikante.

4/

5. Marta Cygan

Schermafbeelding 2015-09-27 om 21.28.14

Marta geeft een kijk op haar leven in Parijs via de blog 'Life of Boheme'. Naast bloggen schrijft ze ook de lyrics voor de band 'Stal' van haar vriendje én werkt ze part-time voor Isabel Marant. Haar stijl is op-en-top Parisienne met natuurlijk veel jaloersmakende Isabel Marant items.