Word ambassadeur van Tomorrowland Boutique

Gepubliceerd op 22 September 2015 door ELLE België
Word ambassadeur van Tomorrowland Boutique

BOUTIQUE-FB-VISUALOp 3 oktober opent Tomorrowland Boutique in Antwerpen. Een concept store die – net zoals het festival – inspeelt op een groot en gevarieerd publiek van jong en oud.

In de adembenemende setting op de Kammenstraat vind je een riante modecollectie (met onder andere een Tomorrowland-wintercollectie en verschillende co-lab collecties met (inter)nationale designers) en tal van hebbedingetjes. Uiteraard is er een groot arsenaal van beats & tracks beschikbaar en bovendien kan je er genieten van een uitgebreid gamma aan cocktails. Je hoort het al: een nieuwe hotspot zal herrijzen.

Boutique is een must voor de People of Tomorrow want naast een reeks collectors items, ontdek je er ook de Tomorrowland History Room met verhalen vanuit de hele wereld.

Tommorowland haalt zijn inspiratie uit de People of Tomorrow en is daarom op zoek naar de ultieme ambassadeurs, uit binnen-en buitenland, die op 1 oktober de shop feestelijk kunnen openen. Dj Yves V tekende al present.

Wil jij zo’n ambassadeur worden? Wees dan snel! Inschrijven kan tot donderdag 24 september via tomorrowland.com/boutique .