Belgische sexy op LFW

Gepubliceerd op 21 September 2015 door Isabelle Vander Heyde
Belgische sexy op LFW

Versus Versace

Zoom op Anthony Vaccarello en zijn eerste collectie als creatief directeur voor Versus Versace! 

Amper vier jaar op het modetoneel en nu al een indrukwekkende verovering op zijn mode-CV: die van Donatella Versace in hoogsteigen persoon! Onze landgenoot wist de Italiaanse te verleiden met zijn sexy esthetiek, waardoor ze hem prompt een permanent plaatsje bij haar zusterlabel Versus Versace aanbood. Zaterdag werden de eerste vruchten van die samenwerking geshowd en die smaakten bijzonder pikant.

De looks? Vaccarello zet de schaar in enkele klassiekers. De blazer in het bijzonder werd aan stukken gereten en opnieuw verwerkt in maxijurken en niemendalletjes -in veel creaties bleven zelfs enkel wat knopen over van het oerdeftige kantoorjasje. Verder de obligate uitsnijdingen, stilaan de handtekening van de designer, bombers en bloemige prints om het geheel een zachte toets te geven. Ongemeen sexy en toch verrassend lieflijk, de relatie Vaccarello-Versace mag wat ons betreft nog lang standhouden!

Front row volgde Donatella zelf de show met argusogen, bijgestaan door FKA Twigs -die op haar beurt het funky gedachtengoed van het huis moest belichamen. Verder ook modellen Jourdan Dunn,  Lottie Moss, Paloma Faith, Irina Shayk en Neelam Gill om de temperatuur nog meer te doen stijgen. Dress code: all-black en razend sexy!

13