Urban Decay heeft groot nieuws

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Urban Decay heeft groot nieuws

UrbanDecayBelgie

Urban Decay heeft niet één maar twee keer goed nieuws.

Leuk beautynieuws om de werkweek mee te beginnen. Nadat Urban Decay eerder deze maand Brussel veroverde,  raakte bekend dat het volledige gamma van het Amerikaanse beautymerk zeer binnenkort in Antwerpen verkrijgbaar zal zijn. Vanaf donderdag 15 oktober kunnen liefhebbers van beauty met een edgy twist hun favoriete Naked-palette, glitter eyeliner of creamy lippenstiften uitzoeken in de gloednieuwe shop-in-shop in de ICI Paris XL op de Meir.

Leuk om te weten: net als in Brussel krijgen de eerste 50 klanten die op donderdag 15 oktober een Urban Decay-product shoppen een gratis Naked Basics palette cadeau.

Maar afgelopen weekend was er nog meer Urban Decay-nieuws. Oprichtster Wende Zomnir maakte via haar Instagram-account de samenwerking met beauty-icoon Gwen Stefani bekend. Stefani werkte eerder dit jaar al met het label samen voor het goede doel en dat verhaal krijgt nu een staartje in de vorm van een volwaardige collab. Over de producten die Zomnir en Stefani samen ontwikkelden is nog niets bekend maar we mogen er vast vanuit gaan dat een perfecte rode lippenstift niet kan ontbreken!

foto: Instagram @uwende
foto: Instagram @uwende