MFW: Welke locals moet je volgen?

Geüpdatet op 25 September 2015 door Sayrade Vandermeersch
MFW: Welke locals moet je volgen?The Styleograph
The Styleograph
The Styleograph

Ciao Milano! Iedereen kent Chiara Ferragni & Anna Dello Russo maar Italië heeft nog meer fashion insiders. Volg alle hoogtepunten van Milan Fashion Week door de ogen van deze vijf bella donna's.

1. Candela Novembre

Schermafbeelding 2015-09-23 om 16.43.19

Candela Novembre is een opvallende verschijning en socialite in de Italiaanse (& buitenlandse) modekringen. Vormt een power couple met bekend Italiaans architect Fabio Novembre en is zelf ook mede contributor van het Italiaanse high-end modemagazine 'The Fashionable Lampoon'.

1/

2. Eleonora Carisi

Schermafbeelding 2015-09-23 om 16.48.27

Een van de bekendste Italiaanse blogsters is Eleonora Carisi, het brein achter Joujouvilleroy. Als stijlicoon weet ze vele fans achter zich te scharen, niet alleen voor haar looks maar ook voor haar fashion savviness. Heeft al enkele collabs (Zalando, Patrizia Pepe,..) op haar mode palmares staan.

2/

3. Giovanna Battaglia

Schermafbeelding 2015-09-23 om 16.47.27

Giovanna is een echte streetstyle ster. Haar stijl is elegant & origineel met de nodige edge. Begonnen als muze voor Dolce & Gabanna heeft ze zich opgewerkt tot onmisbare freelancer. Als fashion editor voor W magazine en Vogue Japan zit ze steevast front-row op alle belangrijke shows.

3/

4. Chiara Totire

Schermafbeelding 2015-09-20 om 18.27.37

Chiara heeft een verleden als editor voor Gioia magazine en Grazia. Momenteel is ze fashion coördinator in het team van Anna Dello Russo voor Vogue Japan. Valt op door haar unieke fashion sense: een mix & match van verschillende stijlen die ze moeiteloos tot één outfit combineert.

4/

5. Patricia Manfield

Schermafbeelding 2015-09-25 om 10.58.34

Samen met haar vriend runt Patricia Manfield de lifestyle blog The Atelier.me. Het creatieve koppel is dus niet alleen picture perfect maar ook op professioneel vlak zijn ze elkaars partner. Vooral Patricia valt op door haar jaloersmakende garderobe & is dus de nieuwe favoriet van vele ontwerpers & fotografen.