Modeweek musthave: een zus!

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door ELLE België
Modeweek musthave: een zus!

zusssss

Vorig jaar bleek een kleuter de ultieme fashion week sidekick (lees er hier meer over), dit seizoen draait alles klaarblijkelijk om fotogenieke zussen. Eten de modeweken van twee walletjes? Een bloemlezing.

  • Amy & Suki Waterhouse

tommylookdujour

Wie is leuker aan je zijde dan je eigen bloedverwant verpakt in een wel héél mooi doosje?
Brits model, DJ en actrice Suki Waterhouse wordt deze fashion week niet langer in haar eentje gespot. Zij gaat samen met haar jonger zusje Immy hand in hand door modeland! Het nieuwe doelwit voor papparazzi wordt zelfs regelmatig gespot in matching outfits. How cute!

De zussen stonden misschien zelf niet op de catwalk bij Tommy Hilfiger, maar stalen evenwel de show frontrow. Daar wierpen ze hun blikken op een ander bloedmooi zusterduo dat nog ietsje meer in de spotlights kwam, namelijk….

1/

  • Gigi & Bella Hadid

2814124br

Met benen als stelten, colgate glimlach en weelderige bos haar zijn topmodellen sowieso al een uitzonderlijk ras. Laat staan dat er zo maar even twee zijn in één gezin? It runs in the family…

Met een moeder (reality-ster Yolanda Foster) én zus als model kon het niet anders dan dat Bella in hun voetsporten zou treden. De inmiddels catwalk anciens – de zusjes begonnen hun carrière op hun twee jaar – zorgden wel voor een speciale act tijdens de NYFW.

Gigi stal de Tommy Hilfiger show met haar goddelijk lijf in een onthullend rasta badpakje en wat verderop hinkte ook Bella. En mag je zusterliefde tonen en plein public? Jawel, Gigi plantte een vertroetelende zoen op Bella’s wang toen ze swingend de catwalk verlieten.

Toch lijkt Bella zich wat te disantieren van haar zusje. Ze verfde zelfs haar lokken donker om minder op Gigi te lijken al is ze van nature ook een blondine.

Rumour has it dat deze twee binnenkort ook wel eens kusjes delen op de Victoria’s Secret runway! We houden je op de hoogte!

2/

  • Kylie Jenner & Kim Kardashion

sisters

De ene op de catwalk, de andere ernaast. Je kan wel stellen dat er een sterke Kardashian/Jenner aanwezigheid viel op te merken tijdens de modeweken.

Tegenwoordig zijn alle ogen gericht op de jongste van de clan. Zoals Kim het heeft geleerd, flaneert de jongste zandloper in skintight jurken met hoge hakken, over the top uitgedost met een volumineuze haardos. Ze wordt daarin bijgestaan door haar zielsverwant Tyga.

Move over Kimye. Prijs voor het nieuwe celebkoppel dit seizoen is voor Kyga!

3/

  • Mary-Kate & Ashley Olsen

NET-A-PORTER-THE-EDIT-MAGAZINE-OLSEN-TWINS-MARY-KATE-AND-ASHLEY-OLSEN-PHOTOS-2

De zusjes Mary-Kate en Ashley Olsen ruilden het witte doek voor een succesvolle carrière in de mode. En wij kunnen die beslissing alleen maar toejuichen.

In 2007 lanceerde ze de kledinglijn The Row. Ze namen het bescheiden aan en startten met de creatie van een perfecte witte T-Shirt. Zoveel collecties later, is de brand opgeklommen tot een een hoog aangeschreven merk en is de collectie aangedikt met avondkleding, jassen, mannenkleding en zonnebrillen.

Nog eventjes geduld tot de modeweek in Parijs ( 29 september tot en met 7 oktober), pas dan zullen ze een nieuw seizoen van hun meesterwerken prijsgeven!  Wij zijn alvast erg benieuwd!

(Stagiaire Elise Van de Meulebroucke)