Ik ga naar New York Fashion Week en neem mee…

Gepubliceerd op 14 September 2015 door ELLE België
Ik ga naar New York Fashion Week en neem mee…

valise-new-york

Inpakken is een kunst. Zeker wanneer het weerbericht een zwoele 30 graden voorspelt en je verplicht bent om je bagage te beperken tot het strikt noodzakelijke… ELLE deed een poging.

Allereerst de koffer keuze: dit lederen exemplaar is de perfect combinatie van luxe en comfort, Globe-trotter, €1495. Essentieel in onze valies is een make-up tasje, New look €8,99, gevuld met een concealer, Clinique, €35, en een reinigende mousse, Guerlain, 47€, om de jetlag te verslaan.

Qua kleren houden we het bij een ultrahandige doorknoopjurk en een witte crop top, New Look €29,99 en €8,99. Wat schoenen betreft, wisselen we af tussen loafers met een brede hak en dikke zool om gracieus over de kasseien te struinen en simpele sneakers, New Look, €34,99 en €24,99.

Vervolgens wagen we ons aan een aantal gadgets. Onontbeerlijk tijdens fashionshows is een notitieboekje. Het schetsboekje van Fashionary, €25, bevat zelfs een planning! Een andere must is een draagbare telefoonoplader. Wij waren meteen weg van dit ludieke exemplaar van Star Wars, €25 bij Colette.

Last but not least, leesvoer voor in het vliegtuig. Onze keuze gaat uit naar "Mode van de XXI eeuw" Fasion Now, Taschen, €19,99. Bovendien beleef je een zalige vlucht met de Dolce & Gabbana lederen koptelefoon. Headphones on, world off.