In beeld. #KanTay2020 #BFF

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Christin Ho
In beeld. #KanTay2020 #BFF

kanyewest

Kanye West en Taylor Swift hebben een heel lange weg afgelegd. Ze hebben nooit hetzelfde pad bewandeld, Hij zorgde voor de nodige valkuilen, zij ontsnapte niet aan de raaskallende egotripper. Zij bleef overigens wel geluk tegenkomen, hij werd chagrijnig. Maar uiteindelijk kwamen ze tot een consensus. Sociale media zijn het ermee eens: #KanTay2020 for president, in beeld.

westswift
2009 - Kanye West beledigde Taylor Swift live op tv tijdens de VMAs. Sindsdien kan je hem ook terugvinden op de Wall of Shame van MTV.
westswift3
2010 - Een jaar na het bewuste incident. Heilige Taylor bezong Kanye's onschuldigheid in 'Innocent'. Bad Blood stroomde duidelijk nog niet door haar aders. Ook Kanye trad op, hij repte uiteraard met geen woord over Taylors bizarre lied.
westswift2
2014 - Kanye's woedebuien veranderden in jaloerse Yeezus momenten. Hij begreep niet waarom Shake it Off beter scoorde dan Bound 2. Een humping Kim Kardashian, heel origineel...
westswift1
2015. Tijd heelt de wonden. Kanye en Taylor hebben aangekondigd om samen de studio in te duiken (voor hogere verkoopcijfers?).
westswift4
2015 - Zes jaar later, tijd voor een VMAs reünie! Het begon met een 'pakkend' moment. Kanye deed alsof hij een dutje deed tijdens Taylors speech voor beste vrouwelijke videoclip van het jaar.
westswift5
2015 - Taylor liet het niet aan haar hart komen. Kanye werd in de bloemetjes gezet tijdens de VMAs voor zijn baanbrekend werk in de muziekindustrie. Hij kreeg de prijs uit handen van - je raadt het al... - Taylor Swift.
westswift6
2015 - Nadat Kanye zich officieel kandidaat stelde voor de presidentsverkiezingen van 2020 tijdens zijn ontvangstspeech, stuurde de rapper een gigantisch boeket bloemen op naar Taylor. Taylor wil zelfs aan aan Kanye's zijde staan in 2020. #KanTay2020 for real? De strijd der titanen in de muziekindustrie blijft in ieder geval subtiel doorgaan. Wordt vervolgd...

LEES OOK: Kanye West verrast vriend en vijand