GETEST: Nagelstickers van YSL

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door ELLE België
GETEST: Nagelstickers van YSL

yslnagels

Aan alle mooie liedjes komt een einde. Helaas ook aan de zomer. De dagen worden opnieuw langer, donkerder en koeler. En de nagels ook, moeten ze bij YSL Beauty gedacht hebben.

ELLE.be testte voor jou de Couture Metal nagelstickers, een onderdeel van de YSL Pretty Metal herfstcollectie van 2015. YSL wil met deze nagelkit méér bieden dan een eenvoudige manicure en wil de nagels komend seizoen upgraden tot ware accessoires. De vingertippen krijgen extra aandacht door het kleurencontrast van donkere tinten met gouden of zilveren touches.

WAT? Een pakketje bevat 18 nagelstickers met gouden pailletjes, kristallen studs of pikzwarte stickers met de iconische initialen van het modehuis. Het formaat van de stickers is uiteraard afgestemd op de grootte van de nagels (lees: een breder formaat voor de duim, een smaller exemplaar voor de pink).

yslnails

HOE? Het vraagt een vaste hand om zorgvuldig de stickers op een (gereinigde) nagel te kleven. Eens dat gelukt is, strijk je de eventuele plooitjes glad en vijl je voorzichtig de overschot van de sticker eraf.

RESULTAAT? De stickers blijven stevig plakken. Vijl de randen netjes af voor een mooi resultaat. Het voelt een beetje raar aan maar eens je eraan gewend bent, kun je pas echt genieten van je eye-catcher nagels! Shine bright!

(Stagiaire Elise Van de Meulebroucke)