WANTED: Léo Space Girl

Gepubliceerd op 27 Augustus 2015 door ELLE België
WANTED: Léo Space Girl

leoparis

Vergeet de Spice Girls, Léo Paris is op zoek naar een space girl die de SS16 collectie en teasermovie zal sieren. Word jij de nieuwe ster van de kosmos? ;-)

Léo Paris is de creatie van ontwerpers Leonneke Derksen en Matthias Medaer. Dit Nederlands/Belgische duo studeerde in 2011 af aan de Antwerpse Modeacademie en ging samen aan de slag.

In 2013 verscheen Léo's eerste capsulecollectie en twee jaar later volgde een eerste collectie ‘Rrog and the Nolo’. Het duo liet zich inspireren door een arty meisje dat bezield is door kunst. De prints werden gebaseerd op een kunstwerk van Thomas Dielman.

Deze collectie wordt onder meer verkocht bij Step by Step in Antwerpen, ICON, Graphie Sud en Lol in Brussel, Jade in Hasselt en Twiggy in Gent.

leo

Voor de nieuwe SS16 collectie zochten Derksen en Medaer inspiratie in hogere (atmo)sferen, denk aan het heelal, de kosmos, planeten en ruimteschepen. En er is meer... Jij krijgt de kans om er deel van uit te maken!

Léo Paris zoekt een jong ruimtemeisje die avontuurlijk is en dagdroomt over verre reizen. Ze is outgoing, immer vrolijk en staat dansend in het leven. Liefst van al vertrekt ze impulsief op een imaginaire, galactische reis naar een geheime planeet. Het Léo meisje houdt van blauw en roze, van robots en wilde dieren. Kortom: ze is gefascineerd door de macrokosmos en heeft een niet te stillen honger naar avontuur!

Herken jij jezelf in deze omschrijving? Waag dan je kans! Word de nieuwe SS16 Léo space girl en speel de hoofdrol in de teasermovie! Instructies om deel te nemen vind je op de Facebookpagina van Léo Paris. Je liket en deelt de spacefoto op Facebook. Vervolgens stuur je een mailtje naar info@leo-paris.com waarin je jouw motivatie toelicht met een prachtportret van jezelf als bijlage. De winnares wordt eveneens bekendgemaakt op de Léo Paris Facebookpagina!

Be spacey en wie weet val jij wel in goede aarde!

(Stagiaire Elise Van de Meulebroucke)