H&M x Balmain: nieuwe beelden gelekt

Gepubliceerd op 7 September 2015 door Isabelle Vander Heyde
H&M x Balmain: nieuwe beelden gelekt

balmaination

Scoop voor onze collega's bij ELLE UK: zij maken via Intagram het tweede en derde campagnebeeld voor de H&M x Balmain collectie bekend. 

September nadert, en daarmee ook sneak peeks van H&M zoveelste designer collab. Vorig jaar werden we helemaal dol van Alexander Wangs plagerige hints, dit jaar doet de Zweedse keten het trucje over met Balmain. Eerder stak Olivier Rousteing, creatief directeur van het huis, modellen Jourdan Dunn en Kendall Jenner in een voorproefje, vandaag krijgen we enkele beeldenvan de officiële campagne te zien. Je ontdekt het hier:

Dat belooft alvast veel goeds voor liefhebbers van dramatisch brokaat, barokke looks en sexy silhouetten! De collectie, die bestaat uit kleren en accessoires voor mannen en vrouwen,  is vanaf 5 november wereldwijd in 250 verschillende winkels én online beschikbaar.

Scoop: Ook in ons modekot hangen enkele exclusieve stukken uit de collectie, stukken die enkel wij in handen kregen en vanaf 23 oktober te kijk staan in ons novembernummer. Schrappen die agenda dus!