Hoe zou het nog zijn met: Josh Hartnett

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Hoe zou het nog zijn met: Josh Hartnett

Net wanneer een mens zich afvraagt hoe het nog zou zijn met Josh Hartnett, duikt de knappe acteur op in onze immer overvolle mailbox. Opmerkelijk: hij deed dat in het gezelschap van een schattig boerderijdier.

Je kan dus wel stellen dat het goed gaat met Josh Hartnett. Een paar jaar nadat de acteur het grillige Hollywood verruilde voor een rustiger leven in Minessota, staat hij weer met plezier op de set en is Josh onder meer te zien aan de zijde van Eva Green in de fantasy-reeks ‘Penny Dreadful’. Momenteel rondt de 37-jarige acteur de opnames voor ‘The Long Home’, een film van en met James Franco af. Het resultaat is in 2017 in de filmzalen te zien.

De carrière van de ‘Pearl Harbor’-ster loopt vlot en ook op persoonlijk vlak heeft Josh niets te klagen. Hartnett is intussen al drie jaar samen met Britse actrice Tamsin Egerton, vorige maand raakte bekend dat het fotogenieke koppel een eerste kindje verwacht.

Baby Hartnett kan alvast op een mooie genenbijdrage van vaders kant rekenen want het moet gezegd: in de looks department scoort Joshie hoge punten. Een meevallertje dat de Amerikaan ook klussen oplevert waarvoor hij geen lappen tekst vanbuiten hoeft te leren. Zo is Hartnett dit seizoen te zien in de najaarscampagne van Marco Polo, waar hij voor de lens van bevriend fotograaf Bruce Weber in ’s werelds meest comfortabel uitziende kabeltrui poseert. En omdat het immers altijd beter kan, kreeg Josh voor sommige kiekjes het gezelschap van een schattig geitje en een pluizige Perzische kat. Visueel materiaal met de kracht om elke middagdip tot stof te verpulveren. Graag gedaan!

www.marcopolo.com