Zomer na met een nieuwe editie van IMAGIN

Geüpdatet op 31 Augustus 2015 door ELLE België
Zomer na met een nieuwe editie van IMAGIN

imagin

Wie een heerlijk toevluchtsoord zoekt om na te zomeren kan elke donderdag van september terecht in de betoverende tuinen van het museum Van Buuren ten Zuiden van Brussel. Nip van een cocktailtje (of drie…) in een prachtig decor en laat je onderdompelen in het universum van Bombay Sapphire en Fever-Tree.

Een samenwerking die even vanzelfsprekend is als laat ons zeggen Raf Simons en Dior, vind je onmiskenbaar terug tussen het premium ginmerk Bombay Sapphire en premium softdrinkmerk Fever-Tree. En dat zullen we geweten hebben! Samen bundelden ze hun krachten in de pop-up bar IMAGIN die inmiddels aan zijn derde editie toe is. Vorig jaar vond je de tijdelijke gin & tonicbar in hartje Brussel, ditmaal word je verwacht in de feeërieke tuinen van het Van Buuren museum - goed voor 1,5 hectaren cocktailmagie.

Beide drankmerken reisden intussen de wereld rond op zoek naar nieuwe, originele combinaties en smaken en zijn excited om de magie achter deze kruidenmengsels aan jou onthullen. Langs een indrukwekkend, groen parcours beleef je drie continenten aan drie verschillende bars die verfijnd de herkomst van een smaak voorstellen.

Waarom wij dit tot hotspot dopen? Uiteraard vanwege de unieke selectie van nieuwe cocktails (hik!) maar ook door de betoverende omgeving. Naast de mystieke tuinen, die getekend zijn door Belgische top architecten, ligt de prachtige art deco villa van kunstverzamelaars Alice en David van Buuren. Redenen genoeg dus om smaakvol te onthaasten op een indian summernight!

P.S.: Reserveren is een must en doe je via de website www.imaginbrussels.be

(Stagiaire Elise Van de Meulebroucke)