Hot or not: de frong

Geüpdatet op 25 April 2019 door ELLE België
Hot or not: de frong

de frong

Net toen je dacht dat swimwear niet gecompliceerder kon worden, vissen de sterren een gewaagde trend op uit de donkerste regionen van de modegeschiedenis: hier is de frong (weer)!

Je leest het goed: nu je billen uitgebreid kennis hebben gemaakt met de slip, de string, de tanga, de hipster en de good old granny pants, wordt ook je voorgevel down under op een nieuwe optie getrakteerd. Beyoncé, Khoe Kardashian, Gigi Hadid en hun beroemde vriendinnen vallen bij bosjes voor de zogenaamde frontal thong, een look die trouwens de grootste vijand van elk bosje -pun intended- vormt. Het is sinds de hoogdagen van Baywatch en Jane Fonda’s fitnessvideo’s geleden dat we op zichtbare heupbenen werden getrakteerd, tegenwoordig prijken ze op zowat elk beroemd Instagram account.

Hoe je de look draagt? Vier geboden:

- Gij zult curvy zijn: deze look werkt enkel in combinatie met het betere billenwerk!

- Gij zult in shape zijn: het betere billenwerk rijmt met een strenge workout routine. Ontdek hier onze tips om in no time razend strakke bil- en buikspieren te kweken.

- Gij zult geen bikinilijn hebben: serieus: helemaal niets. Maar dan ook écht niets. Ontdek hier onze do’s en don’ts voor de perfecte waxbeurt.

- Gij zult extreem zelfzeker zijn: neem voorbeeld aan Beyoncé en co, deze look is niet voor muurbloempjes. Who run the world? Girls in frongs:

Hot? Of toch maar die bommaslip bovenhalen? Aan jou het oordeel!