“The Notebook” nu ook als tv-serie

Geüpdatet op 28 Januari 2016 door ELLE België
“The Notebook” nu ook als tv-serie

da928b7f623a95c3d7628a306d815f33

We herinneren ons nog allemaal de eerste keer dat we wegsmolten bij het romantische drama The Notebook. Het boek (1996) en de film (2004) krijgen nu een opvolger: een tv-serie.

We zullen het leven van de hoofdpersonages Noah en Allie te zien krijgen door de jaren heen. Waar de film een serieuze sprong in de tijd maakte, zal die periode dus opgevuld worden in de serie. Bovendien wordt het verhaal in een historische context geplaatst. De relatie van de twee wordt gekleurd door de rassenpolitiek, economische crisis en naoorlogse sociale moraal in de late jaren 1940 in North Carolina. Anderzijds zal de ontroerende omkadering van het verhaal, de ziekte van Alzheimer bij Allie, in de tv-serie weggelaten worden.

De schrijver van het originele boek Nicholas Sparks staat in voor de productie. Hiervoor werkt hij samen met Warner Bros. en het Amerikaanse televisienetwerk The CW. Het is echter Tod Graff die het verhaal zal schrijven.

Wij zijn alvast zeer benieuwd naar de reeks, en vragen ons vooral af wie de nieuwe Ryan Gosling wordt! Laten we in afwachting nog even wegzwijmelen bij de mooiste scènes tussen hem Rachel McAdams:

(Stagiaire Naomi Ante De Kind)