Barbecuen met Little Butcher’s Summer Grill in Antwerpen

Gepubliceerd op 9 Augustus 2015 door Christin Ho
Barbecuen met Little Butcher’s Summer Grill in Antwerpen

littlebutchersgrill

Antwerpen is een pop-up restaurant rijker! Voor finger licking good food op de grill kan je terecht bij Little Butcher's Summer Grill in Antwerpen.

Het voormalige koetshuis in Park Spoor Noord werd omgetoverd tot het tijdelijke pop-up restaurant Little Butcher's Summer Grill, waar heerlijk grillen met de 500 kg zware barbecue 'The Beast' en de 'Oklahoma Smoker' zorgen voor een nieuwe culinaire beleving. Genieten van het gerijpte West-Vlaames rundsvlees van little butcher Jean Willems, en de lekkerste vis uit Europa met streekgebonden groenten van de  bioboer.

Voor de kleine honger kan je aanschuiven aan het bargedeelte van de pop-up voor gegrilde finger- en streetfood, biowijntjes en een handvol speciale Belgische gins smaakvol gemixt met homemade tonics.

En er is meer...
Yannick Van Aecken, voormalig sous-chef van 's werelds meest gewaardeerde restaurant 'Noma' in Kopenhagen en huidig chef van het Edegemse Hof ter Linden brengt een blitsbezoek aan Little Butcher’s Summer Grill.

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 augustus 2015 zal Van Aeken de keuken leiden. Voor de gelegenheid heeft hij een eigen menu samengesteld. Op de kaart vind je heerlijkheden zoals tartaar van rundvlees met haringkaviaar & Oost-Indische kers, runderribbetjes gerookt op turf met rode biet glazuur & kokosnoot schilfers, een langoustine met zuurdesem & bieslook bloem. De unieke ervaring wordt afgesloten met geranium roomijs met kersen en gegrilde rozen als dessert. In het bargedeelte zullen er ook aangepaste cocktails en snacks geserveerd worden.

littlebutchersgrill6