Wecandance: De laatste updates

Geüpdatet op 24 Januari 2019 door Christin Ho
Wecandance: De laatste updates

wecandance1

We can keep you posted! Dit weekend vindt voor de derde keer het WECANDANCE festival plaats in Zeebrugge! Wij houden je op de hoogte van de laatste updates van dit elektronische spektakel aan het strand.

1/

1. #Wecanforecast

wecandance2

Niets is gezonder dan een goede portie zeelucht en ook de Belgische weergoden zijn het WECANDANCE festival gunstig gezind. Zonnestralen à volonté! Drink genoeg water, geniet van de sfeer en laat negatieve vibes thuis!

2/

2. #Wecanmakemusic

wecandance4

wecandance5

Meer dan 50 top Dj's zetten de toon voor een mix van elektronische en tropische vibes die het festival zo geliefd maken.

3/

3. #Wecansnapchat

wecandance6

Volg Wecandance op Snapchat voor de laatste updates en leuke sfeerbeelden!

4/

4. #Wecandressup

wecandance7

WECANDANCE is het eerste Belgische festival dat menig Belgische ontwerper inspireert. Tijdens de happening kan je terecht in de tijdelijke pop-up voor de limited edition festivalkleding ontworpen door de toppers AF Vandevorst, Essentiel, Filles A Papa, SVNTY, Morobé, Superfox, Magali Pinchasi, Maison Louise en Nilu.

Ga ook langs de H&M-stand. Laat je fotograferen en maak kans op een kledingbon. Deel je foto op sociale media met #WCDxHM en wordt uitgeroepen als de meest fashionable kid in town met de beste tropische look!

5/

5. #Wecandancecups

wecandance8

Vijf herbruikbare bekers met spraakmakende slogans als 'Lost track of time' en 'We're gonna love tonight' werden ontworpen voor WECANDANCE! Hou de oceaan en het strand proper en doneer het geld voor een beker op het einde van de avond aan Surfriders Foundation, de ngo die de oceanen op onze planeet willen beschermen.

6/

6. Wecanfood

wecandance10

Voor ons geen vettige ongezonde toestanden op het festival! WECANDANCE werkt samen met elf culinaire toppers die ons trakteren op gezonde, verse soulfood! Kom vroeg en geniet ook van The Brunch met gerechten van Sergio Herman!

7/

7. #Wecantsleep

wecandance9

Echte festivalgangers blijven de hele nacht doorgaan! Dans tot de zon opkomt op de pier van Blankenberge! #Wecantsleep

8/

8. #Wecandanceapp

wecandance10

Download de WECANDANCE app en kies je eigen menu van de dag en stel je eigen programma samen. Kan je na het festival geen onderscheid meer maken tussen zee, strand en dijk? No worries, dankzij de 'Find my car' feature kan je je auto in no time terugvinden.