10 mascara’s met hightech borstel

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door ELLE België
10 mascara’s met hightech borstel

covermascaras1

Welke mascara’s voor wimpers die gezonder, sterker, langer en talrijker zijn? Wij deden de test voor je: 

01

Little Black Primer van Estée Lauder

Een 3-in-1 basis die make-up en verzorging combineert. Ze maakt de wimpers met een dun laagje zwarter zonder dat die hun soepelheid verliezen. Een ideaal product als je houdt van nude en naturelle make-up. Je kan het op zich gebruiken voor een subtiele oogopslag, maar ook onder een andere mascara voor meer effect, kleur en een duidelijkere krul, of zelfs als topcoat om de mascara waterproof te maken.

Prijs: 25,87 euro

1/

02

Le volume ultra-noir van Chanel

Een zeer intense mascara. Verrijkt met koolstof en dankzij het ontwerp van zijn borsteltje (ontwikkeld volgens een studie naar schijfjes in de vorm van sneeuwvlokken) accentueert hij de wimpers en geeft de indruk van een lijn uit kohl aan de wimperrand.

Prijs: 32 euro

2/

03

Wonder’Full Wake-me Up Mascara van Rimmel

Een nieuwe mascara met komkommerextract. Een cocktail vol vitaminen die belooft je blik een boost te geven. Zijn precieze borstel met zachte haren houdt de wimpers goed uit elkaar (en laat toe ook tot bij de kleinste wimpers in je ooghoek te geraken) en voorziet ze van een intense kleur.

Prijs: 13,99 euro

3/

04

Haute & Naughty Too Black Lash van M.A.C 

Dit is een bestseller van het merk. Deze mascara heeft niet één, maar twee borstels waarvan de ene wat fijner is, kwestie van tot de kleine wimpers in de ooghoeken te geraken. Het ideale product om over te schakelen van een zachte look overdag naar een dramatischere, intensere blik ’s avonds.

Prijs: 23 euro

4/

05

Hypnôse Volume-à-porter Mascara van Lancôme

Een lichte en crèmige textuur, gemakkelijk aan te brengen en geeft het gevoel dat je niets aan hebt! De kleur is intens, de houdbaarheid perfect dankzij zijn samenstelling met latex, de wimpers blijven soepel en… ruiken subtiel naar rozen!

Prijs: 33 euro

5/

06

Diorshow Mascara van Dior

Een klassieker heruitgevonden. De XXL borstel blijft hetzelfde maar het nieuwe zit hem in de nog nooit geziene samenstelling, die zorgt voor een boost van volume zonder dat de wimpers aan elkaar kleven. Een andere verbetering: een sluiting voorzien van de “Air Lock” technologie die ervoor zorgt dat er geen lucht in het buisje komt en dus dat je mascara niet uitdroogt.

Prijs: 35 euro

6/

07

Miss Manga Punky Blue van L’Oréal Paris

Het belangrijkste bij dit product is de borstel! Hij is speciaal ontwikkeld om de wimpers de groeperen en zo een Twiggy look te creëren. De borstel van 360° kan zowel horizontaal als verticaal gebruikt worden. Bovendien kan je er met de koningsblauwe versie zeker van zijn dat niemand zijn ogen van je zal kunnen afhouden.

Prijs: 13,99 euro

7/

08

High Lengths Mascara van Clinique 

Een verrassende borstel/kam die sterk gekruld is en maximale lengte biedt aan de wimpers. Door zijn specifieke vorm zijn alle haartjes gemakkelijk te bereiden, zelfs de allerkortste in de ooghoeken.

Prijs: 24,30 euro

8/

09

Full Lash Volume Mascara van Shiseido

Deze mascara is samengesteld uit verschillende wassoorten die de wimpers omhullen en volume geven. De wimpers blijven de hele dag door soepel en de gekrulde borstel laat ze volledig tot hun recht komen.

Prijs: 22,90 euro

9/

10

So Intense Mascara van Sisley 

Een product dat zorgt voor zowel make-up als verzorging. Binnen de vier weken worden de wimpers voller en zijdezacht. De hightech borstel bereikt de kleinste wimpers en kleurt ze van basis tot uiteinde in een simpele beweging.

Prijs: 46 euro

(stagiaire Naomi Ante De Kind via ELLE Belgique)