We love: de vlog van Karlie Kloss

Gepubliceerd op 5 Augustus 2015 door ELLE België
We love: de vlog van Karlie Kloss

collage klossy

Topmodel Karlie Kloss werd tien jaar geleden ontdekt op 13-jarige leeftijd en heeft sindsdien bewezen dat ze echt wel een beauty mét brains is.

Zo leerde ze in de zomer van 2014 te programmeren en zette ze Koding with Karlie op poten, een project dat twintig jonge meisjes van een beurs voorzag om hetzelfde te doen. Verder hing ze eerder dit jaar haar Victoria's Secret Angel vleugels definitief aan de kapstok om zich te kunnen focussen op haar universitaire carrière aan de New Yorkse universiteit NYU, waar binnenkort haar eerste lessen beginnen. Als kers op de taart lanceerde de kameleon op 21 juli haar eigen YouTubekanaal, Klossy.

Het kanaal, dat op twee weken tijd meer dan 100.000 abonnees en een miljoen weergaven vergaarde, gunt haar fans een unieke blik achter de schermen van een leven als topmodel. Naar eigen zeggen startte ze het omdat ze het merendeel van haar leven doorbrengt voor een camera, maar niet hààr camera, en daar wil ze nu verandering in brengen. Voor de productie nam ze haar buddy en YouTubefenomeen Casey Neistat onder de arm, en dat merk je aan de opvallende kwaliteit van haar filmpjes.

Bekijk hier haar laatste filmpje "23 Things I've Learned in 23 Years," dat ze maakte ter ere van haar 23e verjaardag. In een vlotte montage zie je hoe ze een funfetti taart bakt, terwijl ze 23 levenslessen deelt.

Neem een kijkje op haar kanaal en check haar overige filmpjes: tot nu toe kan je er haar welkomstfilmpje, een Q&A, en twee behind-the-scenes vlogs vinden, eentje van de Victoria's Secret Fashion Show (haar laatste!) en eentje van de opnames voor een videoclip.

(Stagiaire Astrid Van Wambeke)