Yellow is the new black

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door ELLE België
Yellow is the new black

collage minionsDe solofilm van de Minions, de kleine gele helpertjes van Gru uit Despicable Me, loopt inmiddels in alle Belgische filmzalen. Samen met het succes van de Minions is ook de kleur geel ineens weer erg populair, en daar worden we blij van! 

1/

minions-sandra-bullock-shoes

De Minions zijn echt overal: het Britse warenhuis Selfridges zette zelfs een complete modecollectie op ter ere van de gele wezentjes. De collectie bestaat uit ontwerpen van de hand van de zes creatieve talenten Rupert Sanderson, Giles Deavon, Steve J & Yoni P, Piers Atkinson, Tatty Devine en Criminal Damage. De fantastische pumps van Rupert Sanderson werden door Sandra Bullock (één van de stemmen in de film) op de wereldpremière van de film gedragen en daarna geveild voor het goede doel. De schoenen, in combinatie met een gulle bijdrage van Sandra zelf, brachten in totaal meer dan 80.000 dollar op.

Ben je een fan van geel, maar vind je het in je kleding iets too much? Geen probleem, geel past ook uitstekend in je interieur. Laat je inspireren door de mooiste interieurs met gele accenten.

2/

Een gele kast als blikvanger in de kamer zorgt net voor dat beetje extra, zonder al te veel te overheersen. Combineer de kast met neutrale kleuren en materialen, of juist met andere knalkleuren. Vind je een gehele gele kast iets te heftig, experimenteer dan eens met enkel gele achterwanden: super origineel! Ook gele stoelen kunnen je interieur snel en eenvoudig een opfrisser te geven. Hiermee kun je het net zo gek maken als je zelf wilt. Enkele kleuraccenten of volledig geel, aan jou de keus. Okergeel zorgt voor een 60’s vibe in je interieur net als in de Minions film!

 

Bekijk vooral nog snel even de trailer van de hilarische Minions film. Banana!