Getest: Guess Power Curvy Jeans

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door ELLE België
Getest: Guess Power Curvy Jeans

Guess Power Curvy

La question jambon: hoe lief is de Guess Power Curvy voor onze billen?

Wist je dat Guess in 1981 eigenlijk begon als denim label? Het huis staat tegenwoordig bekend om haar sexy pin-up jurkjes, schoenen en accessoires, maar kan terugblikken op een roemrijk verleden in jeans. Een erfenis die deze zomer een nieuwe boost krijgt: het huwelijk tussen denim en pin-up levert de Power Curvy op!

Wiedewat? Guess omarmt je rondingen deze zomer met een broek die je billen, met dank aan een hoogtechnologisch spel van materialen, een serieuze lift belooft. Een lift, dat betekent dat je achterwerk wordt samengeperst en naar boven wordt geduwd, goed voor een mooi rond, lekker hoog achterstel –net als dat van gepatenteerde Guess pin-ups als Gigi Hadid. Bijkomend voordeel van een hoge bips: je benen lijken er (nog) langer door!

Get the picture?
Get the picture?

Hoe het voelt? Verrassend goed! Hoewel de woorden 'lift' en 'samenpersen' gruwelijk ongemakkelijke situaties doen vermoeden, zit je met de Power Curvy letterlijk goed. Tencel, polyester en speciale vezels zorgen ervoor dat de stof lekker zacht aanvoelt (check dus voor comfort!), maar tegelijk niet te snel gaat uitzetten. De gemiddelde jeansbroek hangt na twee dagen reeds te slabberen rond je billen, dit hoogstandje hield het in mijn geval een volle vier dagen uit.

De broek bestaat in verschillende modellen: jogging, skinny low en skinny mid. Ik testte de skinny low uit in een donker kleurtje –wat op zich al afslankende eigenschappen met zich meebrengt: een donkere tint zorgt voor enkele optische kilo’s minder. Wat mij betreft een geslaagde test!

Ook hebben? De Power Curvy is online en in Guess winkels beschikbaar, voor €120 de jouwe!