Cultproduct krijgt opvolger

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Cultproduct krijgt opvolger

bioderma

Geen beautylover of make-upartiest die geen flesje Sensibio H2O van Bioderma in de make-upkit heeft zitten. De cultklassieker met de roze dop - die intussen 20 jaar bestaat - krijgt opvolging van een nieuw blauw broertje, een onmisbare reiniger voor droge huidjes.

Op jaarbasis draaien wij er ongetwijfeld liters en liters Sensibio H2O van Bioderma door. Er gaat immers bijna geen dag voorbij wanneer we de laatste restjes hardnekkige make-up niet met een in het micellaire water gedrenkt watje wegvegen. Zonder vallen is geen optie, vandaar de flinke voorraad onderaan in het badkamerkastje. Geen make-upprofessional die ons ongelijk zou geven.

Wat is er zo bijzonder aan het reinigende water (in your face, Spa) dat dit jaar zijn twintigste verjaardag viert? De combinatie van zacht en hard. Zelfs de meest hardnekkige make-up op de meest gevoelige huidjes kan probleemloos verwijderd worden. Waterproof mascara, stof, vuil wordt in alle zachtheid weggenomen en laat enkel een gevoel van zuiverheid, zachtheid en comfort achter.

Hydrabio H2O van Bioderma, € 13,90
Hydrabio H2O van Bioderma, € 13,90

En ken je de  Hydrabio-lijn, waarvan de Hydrabio H2O ongetwijfeld het sterproduct is, al?  De roze fles krijgt er een blauw broertje bij dat make-up verwijdert, de huid reinigt en de hydratatie stimuleert. Naast het nieuwe micellaire water bestaat het hydraterende Hydrabio-gamma ook uit een zachte scrub, verfrissende spray voor het gezicht, serum, luchtige dagcrème en een hydraterende crème.

Het volledige gamma is nu verkrijgbaar bij de apotheker