Kendall Jenner krijgt eigen lippenstift

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Kendall Jenner krijgt eigen lippenstift

EE153_CAROUSEL_800x460

Vandaag is het World Kissing Day! Geen betere manier om die met getuite lipjes gevulde dag te vieren dan met een gloednieuwe lippenstift. Wat dacht je van Restless, de oranjerode signature lipstick van topmodel Kendall Jenner.

Stiefzussen Kourtney, Kim en Khloé hebben een eigen make-up én haarverzorgingslijn, zusje Kylie bracht een collectie hair extensions op de markt maar ook Kendall voelt zich als een vis in het water in de beautywereld. Het 19-jarige model is al enkele maanden het gezicht van Estée Lauder en heeft sinds vandaag haar eigen exclusieve lippenstift. 'Restless' is een 100% matte oranjerode lippenstift uit het Pure Color Envy Matte Lipstick gamma, een bold choice die helemaal bij de stijl van Kendall Jenner, en vast ook bij de van jou, past.

Restless, van Estée Lauder, €33.11
Restless, van Estée Lauder, €33.11

 

Om deze lancering te vieren speelde Kendall het beautyversie van Mad Libs, een spelletje waarbij een speler de tegenkandidaat vijf woorden vraagt die nadien in een verhaaltje ingevuld worden. Het resultaat is vaak grappig, onnozel en alles ertussenin.

MadLibsEsteeLauder

Bestel de exclusieve kleur van Kendall via deze link.