Donatella Versace wordt gezicht van Givenchy

Gepubliceerd op 26 Juni 2015 door Isabelle Vander Heyde
Donatella Versace wordt gezicht van Givenchy

donatella versace riccardo tisci

Onverwacht huwelijk in modeland: Givenchy ontwerper Riccardo Tisci bombardeert concurrente Donatella Versace tot boegbeeld van zijn herfst/winter campagne. 

It's that time of the year: designers maken hun campagnegezichten bekend en hopen stuk voor stuk de meest spectaculaire stunt uit te halen. Marc Jacobs was de voorbije weken niet uit de schijnwerpers te slaan met het nieuws dat eerst Cher, maar ook Willow Smith en Anthony Kiedis hun beste beentje voor hem voorzetten. Victoria Beckham droomt dan weer luidop van Caitlyn Jenner, maar het is Riccardo Tisci die deze slag binnenhaalt.

Het Italiaanse brein achter Givenchy ging doodleuk aankloppen bij zijn ultieme concurrente, maar ook boezemvriendin, Donatella Versace. "Niemand gebruikte ooit een concurrerende designer als gezicht en ik vind het eigenlijk een prachtige boodschap: er is geen sprake van jaloezie of competitie tussen ons. Het draait om pure, échte vriendschap. Donatella maakt deel uit van mijn gang, mijn familie en mijn leven. Samen willen we die boodschap van vriendschap uitdragen," laat Tisci optekenen bij WWD. Met deze zet zet de ontwerper nogmaals kracht bij zijn "one family" filosofie: niemand wordt uitgesloten, iedereen is welkom bij het nieuwe Givenchy -zolang je het prijskaartje kan betalen toch.

Donatella Versace x Givenchy