Wanderlust. 3 ultieme reisbijbels

Gepubliceerd op 24 Juni 2015 door Christin Ho
Wanderlust. 3 ultieme reisbijbels

reizen

Laat je onderdompelen in de oude Aziatische culturen, leef je volledig uit op Afrikaanse beats, ontdek de ongerepte natuur in het verre Nieuw-Zeeland, zoek de hipste eetadresjes op in Europa, geniet van de gastvrijheid in Latijns-Amerika en ga heerlijk zwemmen in de zoetwatermeren in de VSA. Deze reisbijbels helpen jou op weg!

reizen1

In 365 dagen een wereldreis maken en slechts 1,5 dag tijd om een stad te verkennen? The New York Times heeft zijn wekelijkse column 36 hours vol met aanraders over de hele wereld gebundeld in acht boekdelen. De geheimen van de wereld in een notendop!

reizen2

The Lonely Planet is de ultieme reisbijbel voor avonturiers die een hekel hebben aan reisbureaus en een kick krijgen van al hetgeen dat nog ontdekt moet worden. Vol met do's en don'ts van locals en ervaren reisdeskundigen. Ook de website van The Lonely Planet is een aanrader!

reizen3

100% voor highlights en de leukste adressen? 100% reisgidsen gidst je doorheen meer dan 50 bestemmingen in Europa en daarbuiten. Per stad worden de toplocaties in de verschillende wijken op kaart gebracht op verschillende wandelroutes. Ook zeer handig voor leuke eetadresjes en hotels.