Het #FollowMeTo koppel is getrouwd

Gepubliceerd op 11 Juni 2015 door Isabelle Vander Heyde
Het #FollowMeTo koppel is getrouwd

followmeto huwelijk

„Ik beloof je hand vast te houden en je elke dag mijn liefde te verklaren voor de rest van mijn leven!" Woorden die in het geval van de Russische fotograaf Murad Osmann, het brein achter #FollowMeTo, een bijzondere betekenis hebben.

De man verkent de mooiste plekjes van onze planeet sinds jaar en dag nogal letterlijk aan de hand van zijn vriendin Natalia Zakharova. Die laatste blijkt over een uitstekende stijl én achterstel te beschikken, wat reeds heel wat mooie plaatjes opleverde. De allermooiste zijn echter de beelden van hun grote dag. Trouw aan hun hashtag liet Osmann zich door zijn geliefde leiden doorheen het meest sprookjesachtige huwelijksdecor ooit.

Locatie van dienst was het statige Lid’s Event House in Moscow, dat voor de gelegenheid een Alice in Wonderland make-over kreeg. Flamingo’s, vogelkooien en vliegende paarden om dit creatieve koppel te vieren. De bruid droeg een uitzinnige Vera Wang creatie -op wat tule meer of minder werd niet gekeken- en ging 's avonds voor een Oosters getinte jurk. Genoeg gepraat, ontdek de beelden hier:

Ook een Instagram waardig huwelijk? Zo pak je het aan!