Modeacademie van Antwerpen: Parcours doorheen de stad

Gepubliceerd op 10 Juni 2015 door Christin Ho
Modeacademie van Antwerpen: Parcours doorheen de stad

parcours

Voor de allereerste keer gunt de Modeacademie van Antwerpen jou een exclusieve blik achter de schermen! Bezoekers van PARCOURS krijgen de unieke kans de eindejaarscollecties van de masterstudenten te bekijken in hun installaties in het hartje van Antwerpen.

Ontdek de modeontwerpers van morgen. Ervaar de stad op een andere manier. Een gids begeleidt jou doorheen de verschillende installaties in unieke gebouwen in de stad, die bruist van creativiteit en bekende designers als De Antwerpse Zes, Bruno Pieters, Veronique Branquinho, A.F. Vandevorst en Kris Van Assche heeft voortgebracht.

Voorheen een privilige voor de internationale jury die bestaat uit gerenommeerde modekenners en -ontwerpers, waaronder in het verleden modejournalist Suzy Menkes, ontwerpers Dries Van Noten, Ann Demeulemeester en blogger Susie bubble -, nu kunnen ook modeliefhebbers en andere geïnteresseerden kennis maken met de klas van 2015.

Rondleidingen worden gegeven op 13 en 14 juni. Een rondleiding duurt twee uur en begint aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in de Mutsaardstraat. Reservatie op voorhand is verplicht via hier. Een ticket kost 12 euro.

Ticketten voor de show van de Modeacademie van Antwerpen op 13 en 14 juni zijn verkrijgbaar via www.antwerp-fashion.be, een staanplaats voor 12 euro en een zitplaats voor 35 euro.