3 parfumhunks van het moment

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
3 parfumhunks van het moment

theojamesboss

Bij een lekker geurtje hoort een lekker vent, lijkt de vuistegel in de olfactorische branche. Deze parfummerken stelden recent hun nieuwe en - laten we eerlijk zijn - appetijtelijke ambassadeurs voor. Van science fiction-held tot excentrieke piraat, voor elk wat wils dus.

1/

Theo James voor Boss Parfums

BOSS-Parfums_Announcement_Theo-James1

Zeg maar hallo tegen Theo James, de Britse acteur die je ongetwijfeld kent als ‘Four’ uit de populaire ‘Divergent’-filmreeks. Nadat eerst de tienermeisjes bij bosjes voor de knappe Brit vielen, ging ook Boss voor de bijl. Het parfumhuis bood de uiterst charmante superster een baan als parfumambassadeur aan, een job die in het verleden al netjes door collega-acteurs zoals Ryan Reynolds en Gerard Butler werd uitgeoefend. Een job waar James bijzonder blij mee is. ‘Het is een hele eer om deze parfums te mogen vertegenwoordigen. Boss vindt al jaren de perfecte balans tussen klassiek en eigentijds. Dat evenwicht spreekt me aan.’ Volgens de altijd draaiende geruchtenmolen voelt Theo James zich ook aangesproken door niemand minder dan tegenspeelster Shailene Woodley. De twee sterren uit de ‘Divergent’-filmreeks zouden al enkele maanden een relatie hebben, al beweert James zelf een (goed geparfumeerde) vrije vogel te zijn.

2/

Scott Eastwood voor Davidoff Cool Water

ScottEastwoodDavidoffCoolWater

Davidoff Cool Water, het parfum dat zowat elke Vlaamse puberjongen vroeg of laat als een fris wolkje om zich heen draagt, strikte alweer een van een stevige bast voorziene ambassadeur. Dames, hou dat koel water nog even in jullie mond.

Hier is ie dan: het nieuwe gezicht en – laten we eerlijk zijn – het indrukwekkend afgetrainde lichaam van Davidoff Cool Water. Scott Eastwood verdient de kost als model en acteur en is, zoals zijn welklinkende achternaam doet vermoeden, de zoon van legendarisch acteur en filmmaker Clint Eastwood.

De 28-jarige definitie van wat men in vaktermen als een ‘hunk’ zou omschrijven, is te zien in de nieuwe reclamecampagne van de parfumklassieker. Hiermee treedt Scott Eastwood in de voetsporen van onder meer Josh Holloway (voor altijd Sawyer uit Lost!) en Bradley Cooper.

3/

Johnny Depp voor Dior Parfums

20014 DIO 27F NB R1F12T30_DT01S00

Het blijft maar mooie mannen regenen in parfumreclames. Ook Dior pakt uit met een acteur die al decennia lang heel wat ‘favoriete one night stand’ lijstjes aanvoert.

Een vampier hadden ze al, en daar komt nu een piraat bij. Nadat Dior Parfums Twilight-ster Robert Pattison als campagnegezicht uitkoos, strikt het Franse huis nu de ultieme piraat en sekssymbool Johnny Depp om het straatbeeld en magazines op te fleuren. De 51-jarige acteur wordt het gezicht van een gloednieuw mannenparfum dat gecreëerd werd door François Demachy. Het nieuwe geurtje zal vanaf september verkrijgbaar zijn.

In het eerste campagnebeeld doet Johnny wat Johnny does best: intens in de camera staren.

LEES OOK: Celebs sells. Hoe beroemdheden de beautywereld veroveren.