Internationale fotowedstrijd Tiger Camera van start

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Natalia Tjurina
Internationale fotowedstrijd Tiger Camera van start

tiger

Professionele en amateurfotografen, spits jullie oren want het startschot van de internationale fotowedstrijd Tiger Camera is gegeven! 

Voor het vierde jaar op rij organiseert de Deense retailer Flying Tiger een internationale fotowedstrijd. Tiger Camera is een wedstrijd voor iedereen die door fotografie gebeten is, waar ook ter wereld. Het thema van deze editie is 'grenzen' en dat hoef je helemaal niet letterlijk te nemen. Of net wel - het is maar hoe jij het interpreteert. Laat je creativiteit dus de vrije loop.

“Fotografie bezit de kracht om als universele taal te communiceren, over de land- en taalgrenzen heen. Vorig jaar hadden we deelnemers uit 68 landen, die ons een veelzijdige beeld toonden over hoe verschillend mensen wel denken en naar de wereld kijken. We leven dan ook in een visuele cultuur en Tiger Camera wil hier graag aan bijdragen. We willen mensen een kans geven gehoord te worden in een internationale context", vertelt Carlos Riis-Hansen, project manager bij Tiger Camera.

De winnaar wint een reis naar Japan en de 50 beste beelden worden opgenomen in een fotoboek dat in 26 landen verkocht zal worden. Daarbovenop worden de foto's ook tentoongesteld in de Tiger Spot in Denemarken, Italië en Japan. Prijzen die kunnen tellen dus.

De wedstrijd loopt nog tot 1 juli 2015 en deelnemen doe je via www.tiger-camera.com.

Natalia Tjurina